Olen koulutettu hieroja / urheiluhieroja Heli Matikainen. Tutkinnon olen suorittanut TYA:ssa Turussa 2010. Muita koulutuksia: Kinesioteippauskurssi 2013, Selkärangan mobilisointikurssi 2013,  Triggerkoulutuskurssi 2014, Met-tekniikkakurssi 2015, HIVAMAT Deep oscillation kurssi 2016.

 

 

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattihenkilö, joka noudattaa toiminnassaan koskevia lakeja ja eettisiä säännöksiä, joten minua sitoo vaitiolovelvollisuus. Terveydenhuollon ammattilaisena olen rekisteröity Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston VALVIRA:n rekisteriin.

Olen myös koulutettujen hierojien liiton jäsen. 

 

Käytän hieronnoissa klassisen- ja  urheiluhieronnan otteita sekä tarvittaessa selkärangan mobilisointia, triggerpistekäsittelyä, lämpöhoitoa sekä passiivisia venytyksiä. Tapauskohtaisesti yhdistelen eri tekniikoita ja näin pääsemme parhaaseen hoitotulokseen.

Hellävaraiseen hoitoon on saatavana laitehoitona: HIVAMAT Deep oscillation syvävärähtely tai yhdistelmähoitona hieronnan yhteydessä.

 

Hieronta sopii yleensä kaiken ikäisille ja hyvin erilaisiin vaivoihin. Ota reippaasti yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi.

 

Tervetuloa kokeilemaan!

random_2.jpg

HIERONTAHOITOLA HELI 

Seppälänkaari 4 c 35
21500 PIIKKIÖ 

 

VARAUKSET & PERUUTUKSET: 

p. 040-9682 867 
(Hoidon aikana en vastaa puhelimeen, mutta soitan takaisin heti tilaisuuden tullen.)

AUKIOLOAJAT

Sopimuksen mukaan